Particulieren

Kinderen met hun ouders verwelkomen wij graag in de schoolvakanties. Samen achter een laptop kunt u samen met uw kind oefenen met Kurzweil 3000, Alinea, Read&Write  of Sprint Plus en leert uw kind de software optimaal in de dagelijkse school- en thuissituatie te gebruiken bij het lezen, schrijven en studeren. Voor kinderen en ouders die zich willen oriënteren, organiseren wij demonstraties waarbij de hulpmiddelen gepresenteerd worden.

Vanwege de beperkingen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan worden de training tijdelijk alleen digitaal aangeboden.

Aan de linkerkant in het menu ziet u alle trainingen voor kinderen en hun ouders. Klik op de training van uw keuze voor meer informatie over de training, de data en voor inschrijving.

Alle trainingen al volgeboekt?

  • Nieuwe trainingen worden iedere schoolvakantie ingepland. Zodra de data bekend zijn vindt u ze in onze nieuwsbrief en op deze website.
  • Wist u dat Lexima Academie ook cursussen voor scholen aanbiedt? Speciale cursussen voor leerlingen (en hun leerkrachten). U kunt de school van uw kind hierop attenderen, zo hoeft uw kind niet te wachten tot er nieuwe data beschikbaar zijn om met een programma te leren werken.  

_______________________________________________________________________

Tweet Frank van Ierland over Kind en ouder training

kind en ouder

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.